دستگیری سرکرده گروهک تروریستی ریگی با شوک شدید در محافل سیاسی و رسانه ای حامی این گروهک تحت الحمایه آمریکا، انگلیس و رژیم سعودی همراه شده است
در این میان به ویژه دستگاه های جاسوسی این 3 کشور به همراه رژیم امارات هراسانند اظهارات و اعترافات عبدالمالک ریگی، در کنار ضربه حیثیتی به آنها، باعث لو رفتن شبکه مزدوران شود.
برخی گزارش های خبری حاکی از آن است که به دنبال دستگیری حیرت آور ریگی در هواپیمای دوبی- بیشکک، مقامات ارشد استخبارات عربستان بلافاصله جلسه اضطراری تشکیل داده و به بررسی ابعاد رسوایی پدیده آمده پرداخته اند.
بنابه گزارش عصر ایران، امیر مقرن بن عبدالعزیز رئیس سازمان اطلاعاتی عربستان شخصاً این جلسه را مدیریت کرده است.
عربستان و امارات به همراه طیفی از عناصر اطلاعاتی و نظامی پاکستان که با آمریکا همکاری دارند، نقش اصلی را در مدیریت مالی و اطلاعاتی گروهک تروریستی ریگی برعهده داشته و به نیابت از سازمان های جاسوسی آمریکا و انگلیس و اسرائیل در منطقه عمل کرده اند.
اما همزمان با غافلگیری کم سابقه دستگاه های اطلاعاتی غربی و منطقه ای دخیل در گرداب اطلاعاتی ریگی، 3 طیف رسانههای انگلیسی، عربی و ضدانقلاب در تحرکی که تصادفاً مطابق یکدیگر بود تلاش کردند از اهمیت قدرت نمایی اطلاعاتی ایران در برابر سیا، موساد و اینتلیجنس سرویس بکاهند و برای آن حاشیه پردازی کنند یا به عنوان فرار به جلو و رد گم کنی ادعا کنند که سازمان های اطلاعاتی آمریکا و انگلیس، ایران را در دستگیری ریگی کمک کردهاند!
در راستای این سناریوی هماهنگ بیانیه ای به نام گروهک ریگی مشترکاً از سوی رسانه های عربی خاص (با گرایش عبری) و بی.بی.سی منتشر شد که ادعا می کرد: ریگی با همکاری سرویس های اطلاعاتی آمریکا و انگلیس و پاکستان وعربستان و افغانستان دستگیر و به رژیم جمهوری اسلامی تحویل داده شده است!این کار عظیمی بود و ایران نمی توانست آن را انجام دهد. ایرانی ها از هواپیماهای جاسوسی و کنترل خط های ماهواره های غرب استفاده کرده اند.
این رد گم کنی ناشیانه دستگاه های اطلاعاتی حامی گروهک ریگی بلافاصله از سوی بی.بی.سی، صدای آمریکا، رادیو فردا، رادیو زمانه، روزنت (سایت مرتبط و همکار با گروهک ریگی که بارها با وی مصاحبه کرد) العربیه، الجزیره و... با آب و تاب فراوان بازتاب داده شد.